Einhell. Aku kompetentnost.

Ena baterija za več kot 300 orodij za delavnico in vrt.

Zbogom kabelski špageti! Z združitvijo najsodobnejše tehnologije in ambiciozne vizije nam je uspelo razviti akumulatorski sistem, ki vam omogoča, da se v vseh okoliščinah znebite kablov. Za orodje, vrtnarsko opremo ali električni skuter: vse člane družine Power X-Change je mogoče univerzalno kombinirati med seboj. Tako lahko z eno samo vrsto baterije napajate katero koli napravo v sistemu. Tukaj izveste, kaj še dela naš sistem in naše baterije tako posebne in zakaj je Einhell strokovnjak za baterije.

Ugotovite, kaj lahko storite s sistemom Power X-Change

Pravo akumulatorsko orodje za vsako uporabo

Od kosilnic do vrtalnih kladiv in celo akumulatorskih žag: Akumulatorski sistem Power X-Change ponuja široko paleto orodij za ljubiteljske vrtnarje ter ljubitelje in profesionalce. Družina sistemov vključuje že več kot 300 orodij, njihovo število pa se nenehno povečuje. Tako se lahko pri vsakem projektu v delavnici ali na vrtu znebite kablov: Samo 1 baterija. 1.000 možnosti.

Brezžična svoboda.

Za delavnico in vrt.

Predstavljajte si, da vam nikoli več ne bo treba skrbeti, da so podaljški prekratki ali da je na voljo dovolj vtičnic: preprosto vstavite baterijo in že ste pripravljeni na delo, ne glede na to, ali gre za kosilnico, vrtno črpalko, vrtalno kladivo ali sesalnik za mokro/suho sesanje. Samo ena baterija zadostuje za napajanje številnih akumulatorskih orodij na vrtu in v delavnici. Takšen je občutek brez kablov. To je naše poslanstvo: Power X-Change!

Najmodernejša tehnologija.

Dokazana kakovost.

Srce platforme so naše baterije Power X-Change. Zato v svojih baterijah uporabljamo le najboljše komponente, kot so visoko zmogljive litij-ionske celice najnovejše generacije in pametna mikroprocesorsko krmiljena elektronika baterije, sistem za aktivno upravljanje baterije. Zaradi tega je naša baterija ena najvarnejših v panogi, poleg tega pa zagotavlja učinkovitost, zanesljivost in vzdržljivost. Dolga življenjska doba je za nas pomembna tudi pri vseh drugih sestavnih delih, npr. pri brezkrtačnih motorjih. Več informacij o tehnologiji v naših baterijah najdete tukaj.

Vzdržljivost.

Ko je pomembno.

Ne glede na to, kako obsežni so vaši projekti: Z različnimi zmogljivostmi (Ah), ki so na voljo, lahko čas delovanja baterije prilagodite vsakemu projektu. Ne glede na to, ali želite samo namestiti polico ali zgraditi celotno hišico na drevesu. Ne glede na to, ali je vaš vrt velik kot brisača ali kot nogometno igrišče. Z zamenjavo med dvema baterijama lahko delate praktično neprekinjeno. Ne glede na to, kako obsežen je izziv: z napravo Power X-Change ga lahko opravite.

Our battery system

36 V

Twin-Pack tehnologija

Tehnologijo Twin-Pack smo razvili za posebno zmogljivo opremo, kot so izbrane kosilnice, verižne žage in mokri/suhi sesalniki. Omogoča hkratno uporabo dveh baterij Power X-Change - za pravo 36-voltno baterijsko moč!
Izvedite več
Dodatna moč baterije

Power X-Change Plus

Naša tehnologija Power X-Change Plus zagotavlja večjo moč z enakim številom celic.
Izvedite več
2-v-1 baterija!

Tehnologija Multi-Ah

Ta inovativna baterija podjetja Einhell uporabniku ponuja dve možnosti: 300% daljšo življenjsko dobo ali 50% daljši čas delovanja.
Izvedite več
Največja zaščita

Tehnologija SEALED

Vodoodporna in popolnoma odporna na prah? Da, to je mogoče! Naše baterije Power X-Change s tehnologijo SEALED so vodoodporne in odporne na prah v skladu z zaščitnim razredom IP57.
Izvedite več

Zmogljive baterije: zmogljive naprave

Naše baterije Power X-Change so še posebej navdušujoče kot akumulatorski sistem za tiste, ki radi opravljajo svoje delo. Z močjo do 1350 W so akumulatorska orodja in vrtna oprema prav tako impresivna kot njihovi kabelski kolegi. Namesto da bi morali za zmogljivejše naprave preklopiti na ločene 36-voltne baterije, Power X-Change zaradi tehnologije Twin-Pack preprosto združi moč dveh baterij. To zagotavlja skupno moč 2700 W! To omogoča tudi boljši pregled v omari z orodjem, prihranek denarja in, kar je še pomembneje, 18-voltni bateriji lahko uporabljate tudi posamično.

36 V: Tehnologija Twin-Pack

Z različnimi napetostmi in kapacitetami lahko lastnosti baterije prilagodite glede na potrebe vašega orodja in uporabe. Tehnologijo Twin-Pack smo razvili za posebno zmogljivo opremo, kot so izbrane kosilnice, verižne žage in mokri/suhi sesalniki. Omogoča istočasno uporabo dveh baterij Power X-Change - za pravo 36-voltno baterijo z močjo 2700 vatov.

Delajte še dlje: tehnologija Double Twin-Pack dodaja še dve dodatni bateriji, da bi podaljšala čas delovanja 36-voltnih naprav in jim zagotovila večjo moč. Tako so na voljo skupaj štiri baterije. Ko sta prvi dve bateriji prazni, sistem samodejno preklopi na dodatni dve bateriji. Na primer, akumulatorska kosilnica GE-CM 36/47 HW Li lahko z enim samim ciklom polnjenja baterij pokosi celotno 500 m² + 500 m² = 1000 m² trate.

Dodatna moč baterije: Power X-Change Plus

Baterije se ne razlikujejo le po času delovanja in teži. Odločilna je tudi zagotovljena moč. Če želiš rezati npr. s kotnim brusilnikom, čas delovanja (primerjaj navedbo Ah) večinoma ni odločilen. Zadostna moč pa je. To lahko primerjamo z avtom. Na hribu ali pri prehitevanju je potrebna večja moč, kar pomeni več KM/kW. S tehnologijo Power X-Change Plus je z istim številom celic na voljo več moči. S pametno zasnovo baterije, ki je usmerjena v hlajenje in učinkovitost in z ciljnim izborom posebej učinkovitih celic je tehnologija Power X-Change Plus ne le močnejša, temveč nudi tudi daljši čas delovanja in življenjsko dobo.

2-v-1 baterija: Tehnologija Multi-Ah

Multi-Ah: Ta Einhellova inovacija na področju baterij uporabniku omogoča dve možnosti: 300% daljšo življenjsko dobo ali 60% daljši čas delovanja. Naša ponudba Power X-Change vključuje dva modela baterij Multi-Ah. Poleg baterije z zmogljivostjo od 4 do 6 Ah lahko izberete tudi različico z zmogljivostjo od 5 do 8 Ah. Tako lahko s pritiskom na gumb preprosto preklopite z baterije s kapaciteto 5 Ah na baterijo s kapaciteto 8 Ah. Delovanje baterije s 5 Ah je še posebej prijazno do celic. Tako je skupna življenjska doba do 3-krat daljša kot pri običajnih litij-ionskih baterijah. Baterija z zmogljivostjo 8 Ah ima običajno življenjsko dobo, vendar je še posebej primerna za maksimalen čas delovanja v primerih, ki zahtevajo veliko zmogljivosti, kot so akumulatorske kosilnice ali akumulatorski mokro-suhi sesalniki, saj zagotavlja 60% daljši čas delovanja (v primerjavi z baterijo z zmogljivostjo 5 Ah).

Največja zaščita: Tehnologija SEALED

Vodoodporna in popolnoma odporna na prah? Da, to je mogoče! Naše baterije Power X-Change s tehnologijo SEALED so vodoodporne in odporne na prah v skladu z zaščitnim razredom IP57. Ne glede na to, ali gre za vodo ali prah lesa ali kovine - baterija SEALED z modrim obročem je odporna na vse, s čimer jo obremenite in se ne poškoduje niti po 30 minutah v 1 m globoki vodi. Zahvaljujoč sistemu zaščite pred kratkim stikom z dodatnim kontaktom na vtičnici baterije senzorski sistem zazna stik z vodo in samodejno izklopi elektroniko. To preprečuje poškodbe baterije. Ko se baterija posuši, jo lahko ponovno uporabljate kot navadno. Preostala tehnologija v bateriji SEALED je enaka tehnologiji baterije Power X-Change Plus: posebno učinkovite celice, ki zagotavljajo večjo moč, daljši čas delovanja in podaljšano življenjsko dobo.

Možnost kombiniranja: Partnerji Power X-Change

Power X-Change deluje tudi zunaj sektorja orodja in vrtne opreme. Naše zmogljive baterije lahko zagotavljajo energijo tudi za vaše prostočasne dejavnosti, na primer pri kampiranju ali kolesarjenju. V sistem Power X-Change smo že uspeli vključiti nekatere izdelke naših partnerjev, vključno z električnim skuterjem GOVECS, otroškimi električnimi vozili Jamara in logističnim transportnim sistemom Blickle. Tukaj si lahko ogledate seznam in več informacij o naših partnerstvih v sistemu Power X-Change.

Tehnične podrobnosti: Preverite, kaj je posebnost baterije Power X-Change.

Že uporabljate Power X-Change?

1
Tip akumulatorja
300+
Naprave
0
Kabelska solata

Akumulatorska platforma: enostaven in pameten način varčevanja

Ena baterija za več naprav: Power X-Change to omogoča. Z eno samo baterijo lahko napajate široko paleto 18-voltnih akumulatorskih orodij, ne da bi morali za vsako novo akumulatorsko napravo kupiti novo baterijo. Zato svoje izdelke ponujamo v kompletih in v "solo" izvedbah, tj. brez baterije ali polnilnika. Tako lahko varčujete na pameten način, ne da bi pri tem ogrozili kakovost ali funkcionalnost.

Zaščita našega planeta brez odrekanja

Power X-Change omogoča uporabo ene vrste baterije za vsa orodja in vrtno opremo, namesto da bi kupovali ločene baterije in polnilnike za vsako napravo posebej. Ta univerzalna združljivost pomeni, da potrebujete manj baterij in polnilnikov. Ne le, da imate doma manj različnih baterij, temveč tudi varčujete z viri in s tem spoštujete okolje - ne da bi pri tem kar koli zamudili. 

 

Želite še več energije iz baterije?

Bodite na tekočem z našimi novicami ali pa zdaj odkrijte baterijsko orodje za svoj vrt in delavnico.