Impresum

Odgovoren za urejanje in vsebino:

Einhell Croatia d.o.o.
Pustodol Začretski 19/H
49223 Sv. Križ Začretje
Hrvaška

Telefon: +385 (0) 49 342 444
Faks: +385 (0) 49 342 392
E-pošta: info@einhell.hr

Družbena oblika: Einhell Croatia d.o.o. je družba z omejeno odgovornostjo, ustanovljena v skladu z Zakonom o gospodarskih družbah
MBS: 080072657 - Trgovački sud u Zagrebu
Davčna številka: 89224272027
Osnovni kapital: 10.843.700,00 kn (ni nevplačanih vložkov)

Transakcijski račun:
IBAN: HR3723600001102650114
ZAGREBAČKA BANKA d.d.
Trg bana Jelačića 10
10000 Zagreb
Hrvaška

Direktor: Zdravko Leško

Koncept, oblikovanje in izvedba

Communiacs – spletna agencija v Passau
Communiacs. Agencija za splet, e-poslovanje in spletno trženje

Avtorske pravice

Vse pravice pridržane. Besedilo, slike, grafika in njihova ureditev na spletnih straneh podjetja Einhell Croatia d.o.o so zaščiteni z avtorskimi in drugimi zaščitnimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ne smejo biti kopirane, distribuirane, spremenjene ali dostopne tretjim osebam v komercialne namene. Nekatere spletne strani podjetja Einhell Croatia d.o.o vsebujejo tudi slike, za katere veljajo avtorske pravice tretjih oseb. Ta spletna stran ne podeljuje licence za uporabo intelektualne lastnine družbe Einhell Croatia d.o.o ali tretjih oseb.

Če ni navedeno drugače, so vse blagovne znamke na spletnih straneh družbe Einhell Croatia d.o.o zaščitene z zakonom o blagovnih znamkah. To velja zlasti za blagovne znamke, tipske plošče, logotipe podjetij in embleme podjetja Einhell Croatia d.o.o. Blagovne znamke in elementi oblikovanja, ki jih uporabljamo na naših straneh, so intelektualna lastnina podjetja Einhell Croatia d.o.o ali tretjih oseb. Ta spletna stran ne podeljuje licence za uporabo intelektualne lastnine družbe Einhell Croatia d.o.o ali tretjih oseb.

Izključitev odgovornosti

Einhell Croatia skrbno zbira vsebino teh spletnih strani in skrbi, da se redno posodabljajo. Vendar pa so predložene informacije samo okvirne splošne informacije in ne nadomeščajo podrobnega posamičnega nasveta za odločitev o nakupu. Tehnične značilnosti in oprema se lahko razlikujejo zlasti glede na posamezne države. Vse spremembe izdelkov so pridržane. Prejeli boste le zavezujoče informacije o tehničnih značilnostih, opremi ali značilnostih naših izdelkov od vašega pooblaščenega trgovca ali uvoznika.

Družba Einhell Croatia ne prevzema nobene odgovornosti za aktualnost, pravilnost in popolnost informacij na teh straneh ali za dostop brez težav kadar koli.

Če se sklicujemo na spletne strani tretjih oseb (povezave), Einhell Croatia ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino povezanih strani. S klikom na povezavo pustite informacije, ki jih ponuja Einhell Croatia. Za ponudbe lahko tretje osebe uporabljajo različna pravila, zlasti glede varovanja podatkov.

Poleg tega družba Einhell Croatia izključuje svojo odgovornost za storitve, zlasti pri prenosu datotek, ki jih ima Einhell Croatia na voljo na spletnih straneh družbe Einhell Croatia za malomarnostne kršitve dolžnosti, če se ti ne nanašajo na bistvene pogodbene obveznosti, pa tudi na življenje, vplivajo na zdravje ali telo ali zahtevke po zakonu o odgovornosti za izdelke. Enako velja za kršitve dolžnosti naših posrednikov.