Velika zgodba na kratko

To je Einhell Croatia d.o.o.

Einhell Croatia d.o.o. je trgovska družba, ki je ustanovljena leta 1996 kot generalni uvoznik in pooblaščeni servisni center električnih ročnih orodij, stacionarnih strojev ter kompletnega vrtnega asortimenta blagovne znamke Einhell za področje Republike Hrvaške.
Od 1. 1. 2016 je Einhell Croatia d.o.o. začelo z delom na novi lokaciji, na naslovu Pustodol Začretski 19/H, Sveti Križ Začretje in je svoje poslovanje razširilo kot generalni uvoznik ter pooblaščeni servisni center blagovne znamke Einhell za področje Republike Slovenije.
S kakovostnim delom skozi več kot 20 let smo ustvarili odlične odnose z našimi maloprodajnimi partnerji, zato lahko Einhell izdelke najdete na velikem številu prodajnih mest in seveda na vodilnih spletnih trgovinah na Hrvaškem in v Sloveniji.
Vedno skrbimo za naše kupce in Einhell izdelke tudi po nakupu, in sicer tako, da zagotovimo kakovosten servisni center ter dolgotrajno dostopnost rezervnih delov.

Einhell Croatia številke:

  • 1996 – leto ustanovitve
  • 2016 – širjenje na trg Slovenije
  • 2016 – nova poslovna stavba
  • 24 zaposlenih
Naša filozofija Zanesljiva kakovost in vrhunska storitev z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo omogočamo svobodo in zagotavljamo užitek pri delu.

Zgodba o uspehu družinskega podjetja

Kako je Einhell postal Einhell

Ko je Josef Thannhuber prevzel instalacijski posel svojega strica Hansa Einhella v zgodnjih šestdesetih letih, ni vedel, kakšno zgodbo o uspehu bo spisal. Danes, več kot 50 let kasneje, je Einhell AG eden od vodilnih svetovnih proizvajalcev v DIY (naredite sami) industriji. Desetletja trdega dela, neutrudne angažiranosti in podjetniške vizije so se izplačale. Resnični ustvarjalec možnosti!

Več o zgodbi za  Einhell Germany AG.