Izjava o varstvu podatkov za spletno stran www.einhell.si

Einhell Croatia d.o.o. (v nadaljevanju »družba«) se veseli vašega obiska na naši spletni strani in vaše zanimanje za našo družbo. Varstvo osebnih podatkov nam je zelo pomembno. Navedba osebnih podatkov je prostovoljna. Družba obdeluje te podatke v skladu z določbami Evropske splošne uredbe o varstvu podatkov.

V nadaljevanju bomo opisali, kateri podatki se obdelujejo med obiskom spletne strani podjetja.

1. Odgovorni

Einhell Croatia d.o.o. je odgovoren za obdelavo vaših podatkov. Izjeme v zvezi s tem so pojasnjene v tej izjavi o varstvu podatkov.

Naši kontaktni podatki so sledeči:

Einhell Croatia d.o.o.
Pustodol Začretski 19/H
49223 Sv. Križ Začretje
Hrvaška
E-pošta: info@einhell.hr

Kontaktne podatke uradnika za varstvo podatkov najdete spodaj pod številko 22.

2. Osebni podatki

Osebni podatki so posamezni podatki o osebnih ali dejanskih okoliščinah določene ali določljive fizične osebe. To vključuje informacije, kot so IP naslov, vaš naziv, vaše pravo ime, vaš naslov, vaš e-poštni naslov, vašo telefonsko številko in datum rojstva. Informacije, ki niso neposredno povezane z vašo dejansko identiteto - kot na primer priljubljene spletne strani ali število uporabnikov strani - niso osebni podatki.

Poleg tega obdelujemo povezavo in identificiramo podatke za vaš spletni brskalnik, da vam zagotovimo ustrezno vsebino.

3. Obdelava osebnih podatkov

Ko obiščete spletno stran podjetja, začasno obdelujemo in hranimo podatke različnih vrst. Ti vključujejo podatke o povezavi računalnika, spletne strani/datoteke, ki jih izberete pri nas, ter datum in trajanje obiska. Poleg tega določimo identifikacijske podatke uporabljenega internetnega brskalnika in vrsto operacijskega sistema ter spletno mesto, iz katerega nas obiščete. Osebni podatki, kot so vaš naziv, ime, naslov, ime podjetja, datum rojstva, telefonska številka, e-poštni naslov, informacije o vaših izdelkih Einhell bodo zabeleženi samo, če prostovoljno zagotovite te podatke v okviru registracije, ankete, nagradne igre, sklenitve pogodbe ali zahtevka za informacije.

4. Namenska uporaba in posredovanje osebnih podatkov

Osebni podatki, ki jih posredujete, podjetje uporablja za namene tehničnega upravljanja spletnega mesta, za zagotavljanje storitev, za upravljanje strank, za izboljšanje ponudbe prisotnosti na spletu, za ankete o proizvodih in za trženje le v potrebnem obsegu.

5. Pravna podlaga za obdelavo podatkov

Pravna podlaga za obdelavo vaših osebnih podatkov je odvisna od namena obdelave podatkov.

5.1 Tehnično upravljanje spletne strani

Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov za navedeni namen je člen 6, odstavek 1, točka b splošne uredbe o varstvu podatkov, če z vami obstaja pogodbeno razmerje. Če med družbo in vami ni pogodbenega razmerja, je pravna podlaga za obdelavo podatkov člen 6, odstavek 1, točka f splošne uredbe o varstvu podatkov. Posredovanje osebnih podatkov (glej točko 2) je potrebno za vzpostavitev povezave in prikaz vsebine spletne strani.

5.2 Storitve

Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov za navedeni namen je člen 6 (1) lit. b splošne uredbe o varstvu podatkov. Naše storitve zagotavljamo kot del izpolnjevanja pogodbenih obveznosti. Če ne moremo obdelati osebnih podatkov, ne moremo izpolniti ali izvesti pogodbe z vami.

Na naši spletni strani (2019) so na voljo naslednje storitve, za katere zbiramo osebne podatke:
· Uporabniška prijava
· E-novice
· 3-letna podaljšana garancija na naprave Einhell Power X-Change
· 2-letna podaljšana garancija na baterije Einhell Power X-Change

5.3 Google Analytics

Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov v okviru uporabe storitve Google Analytics za navedeni namen je  člen 6, odstavek 1, točka f  splošne uredbe o varstvu podatkov. Potrebujemo statistične informacije o uporabi naše spletne ponudbe, da bi jo oblikovali bolj prijazno do uporabnika, merili doseg in vodili tržne raziskave.

Ta spletna stran uporablja storitev Google Analytics, službo za spletno analizo družbe Google Inc. (v nadaljevanju: Google). Google Analytics uporablja tako imenovane »piškotke«, tj. besedilne datoteke, ki so shranjene v računalniku in ki omogočajo analizo uporabe spletne strani. Podatki, ki jih piškotek pridobi o vaši uporabi te spletne strani, se praviloma prenesejo na Googlov strežnik v ZDA in tam shranijo. Vendar pa bo zaradi aktivacije anonimizacije IP naslova na teh spletnih straneh Google najprej skrajšal vaš IP naslov v državah članicah Evropske unije ali v drugih državah pogodbenicah Sporazuma o Evropskem gospodarskem prostoru. Samo v izjemnih primerih bo celotni IP naslov poslan na Googlov strežnik v ZDA in tam skrajšan. Google bo v imenu upravljavca te spletne strani uporabil te podatke za oceno vaše uporabe spletnega mesta, za zbiranje poročil o dejavnostih spletnega mesta in za opravljanje drugih storitev za upravljavca spletne strani, povezanih z dejavnostmi spletnega mesta in uporabo interneta. IP naslov, ki ga v okviru Google Analytics posreduje vaš brskalnik, ne bo združen z drugimi podatki, ki jih zbira Google.

Shranjevanje piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; vendar opozarjamo, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Poleg tega lahko Googlu preprečite zbiranje podatkov, ki jih ustvari piškotek, in so povezani z vašo uporabo spletnega mesta (vključno z vašim IP naslovom), kot tudi obdelavo teh podatkov s strani Googla s prenosom in namestitvijo vtičnika za brskalnik, ki je na voljo pod naslednjo povezavo: Dodatek za brskalnik za onemogočanje storitve Google Analytics.

Dodatno k temu, ali kot alternativo dodatku za brskalnik, lahko na naših straneh preprečite sledenje s storitvijo Google Analytics tako, da kliknete to povezavo: deaktivacija storitve Google Analytics. Na vaši napravi bo nameščen piškotek za onemogočanje (Opt-out). To bo preprečilo zbiranje podatkov s strani storitve Google Analytics za to spletno mesto in za ta brskalnik v prihodnosti, dokler piškotek ostane nameščen v vašem brskalniku.

5.4 Youtube video posnetki

Na nekaterih naših spletnih straneh smo vključili video posnetke z Youtube. Ustrezne vtičnike upravlja YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, ZDA. Ko obiščete stran z vtičnikom YouTube, se vzpostavi povezava s strežniki Youtube. Youtube bo obveščen o straneh, katere obiščete. Če ste prijavljeni v račun Youtube, lahko Youtube pripisuje vaše spletno vedenje vam osebno. To je mogoče preprečiti tako, da se pred tem odjavite iz računa Youtube.

Če se zažene videoposnetek Youtube, ponudnik uporablja piškotke, ki zbirajo podatke o vedenju uporabnikov.

Vsakemu, ki je onemogočil shranjevanje piškotkov za program Google Ad, pri gledanju videoposnetkov na YouTube ne bo treba pričakovati takih piškotkov. Vendar pa Youtube shranjuje podatke o osebni uporabi tudi v drugih piškotkih. Če želite te preprečiti, morate v brskalniku blokirati shranjevanje piškotkov.

Za več informacij o zaščiti podatkov pri »Youtube« si oglejte pravilnik o zaščiti podatkov ponudnika na naslovu:  https://policies.google.com/privacy?hl=sl

5.5 Google Zemljevidi

Ta spletna stran uporablja API za Google Zemljevide za vizualno prikazovanje geografskih informacij. Pri uporabi Google Zemljevidov Google zbira, obdeluje in uporablja podatke o uporabi funkcij zemljevida s strani obiskovalcev. Če želite več informacij o Googlovem obdelovanju podatkov, si oglejte Googlov pravilnik o varstvu podatkov. Tu lahko spremenite tudi osebne nastavitve za varstvo podatkov v centru za varstvo podatkov.

5.6 Uporaba knjižnic skript (Google Webfonts)

Če želimo pravilno in grafično privzeti vsebino v vseh brskalnikih, na tej spletni strani uporabljamo knjižnice skript in knjižnice pisav, na primer: Google Webfonts (https://www.google.com/webfonts/). Google Webfonts se prenesejo v predpomnilnik vašega brskalnika, da se prepreči večkratno nalaganje. Če brskalnik ne podpira pisav Google Webfonts ali prepoveduje dostop, bo vsebina prikazana v standardni pisavi.

Priklic knjižnic skript ali knjižnic pisav samodejno sproži povezavo z upraviteljem knjižnice. Teoretično je mogoče – vendar trenutno tudi nejasno, ali in morebiti za kakšne namene – da upravljavci takšnih knjižnic zbirajo podatke.

Pravilnik o zasebnosti upravljavca knjižnice Google lahko najdete tukaj: https://policies.google.com/privacy?hl=sl

5.7 Issuu

Naša spletna stran uporablja kodo JavaScript za zagotavljanje uporabe aplikacije Flash (vtičnik Flash) družbe Issuu Inc., 131 Lytton Ave, Palo Alto, CA 94301, ZDA (v nadaljevanju: Issuu). Ta omogoča prikaz tiskanih publikacij v elektronski obliki.
Issuu uporablja piškotke, ki omogočajo analizo uporabe vaše spletne strani. Na ta način zbira in shranjuje osebne podatke, kot so IP naslov in informacije o času in trajanju uporabe. Prenos poteka, če ste v vašem brskalniku aktivirali JavaScript. Za več informacij o pogojih uporabe in varstvu podatkov Issuu obiščite https://issuu.com/legal/privacy.

Če je funkcija Do-Not-Track (ne sledi) aktivirana v brskalniku, se brez odobritve ne bodo nalagali dodatni vtičniki Issuu, temveč se prikaže samo sklic na to možnost.

5.8 Cloudflare

Naše strani uporabljajo funkcije Cloudflare. Ponudnik je Cloudflare, Inc. 665 3rd St. #200, San Francisco, CA 94107, ZDA.

Cloudflare zagotavlja globalno porazdeljeno omrežje za dostavo vsebin z DNS. Tehnični prenos informacij med vašim brskalnikom in našim spletnim mestom poteka prek omrežja Cloudflare. Cloudflare lahko tako analizira podatkovni promet med uporabniki in našimi spletnimi stranmi; na primer za pospešitev časa nalaganja naših strani ali za odkrivanje in preprečevanje napadov na naše storitve.

Poleg tega lahko Cloudflare shrani piškotke na vaš računalnik za optimizacijo in analizo. To ščiti naše zakonite interese glede varnosti, uspešnosti in zanesljivosti naše oglaševalske ponudbe v skladu s čl. 6(1)(f) GDPR. S podjetjem Cloudflare smo na podlagi GDPR sklenili ustrezno pogodbo o obdelavi. Podatki se običajno obdelujejo v Nemčiji ali drugih državah Evropske unije. V kolikor se v določenih primerih obdelava izvaja v tretjih državah, se obdelava izvaja le, če je ustreznost ravni varstva podatkov v tretji državi potrdila Komisija EU v skladu s 45. členom GDPR na podlagi standardne pogodbene klavzule EU ali če prejemnik podatkov na drug način zagotovi ustrezno raven varstva podatkov. Cloudflare zbira statistične podatke o vašem obisku te spletne strani. Podatki o dostopu vključujejo:

  • IP-naslov
  • Datum in ura zahteve
  • Vsebina zahteve (določena stran)
  • Status dostopa/HTTP status kode
  • Količina prenesenih podatkov v vsakem primeru
  • Spletno mesto, s katerega prihaja zahteva
  • Brskalnik, operacijski sistem in njegov vmesnik, jezik in različica programske opreme brskalnika

Cloudflare uporablja podatke dnevnika za statistične ocene za namene delovanja, varnosti in optimizacije ponudbe. Informacije o tam zbranih podatkih ter o varnosti in zaščiti podatkov pri Cloudflare najdete tukaj

5.9 Google Ads

Naše spletno mesto uporablja Googlovo sledenje konverzijam. Če se prek oglasa, ki ga prikaže Google, povežete z našo spletno stranjo, Google Ads v vaš računalnik namesti piškotek. Piškotek za sledenje konverzijam se namesti v vaš računalnik, ko uporabnik klikne oglas, ki ga prikaže Google. Ti piškotki potečejo po 30 dneh in vas ne identificirajo osebno. Če uporabnik obišče določene strani na naši spletni strani in piškotek še ni potekel, lahko mi in Google zaznamo, da je uporabnik kliknil na oglas in je bil preusmerjen na to spletno stran. Vsaka stranka Google Ads prejme drugačen piškotek. Piškotkov zato ni mogoče slediti prek spletnih mest strank Ads. Podatki, pridobljeni s pomočjo piškotkov za konverzijo, služijo zbiranju statističnih podatkov o konverzijah za stranke Ads, ki so se odločile za sledenje konverzijam. Te stranke izvedo skupno število uporabnikov, ki so kliknili na njihov oglas in ki so bili preusmerjeni na stran z oznako za sledenje konverzijam. Ne pridobijo pa nobenih informacij, ki bi jih lahko uporabili za osebno identifikacijo uporabnikov.

Če ne želite sodelovati pri sledenju, lahko zavrnete namestitev piškotka na vaš računalnik – na primer z uporabo nastavitev brskalnika, ki deaktivirajo samodejno namestitev piškotkov, ali nastavite brskalnik tako, da blokira piškotke iz domene "googleleadservices.com".

Upoštevajte, da zavrnitvenih piškotkov ne smete brisati, če ne želite, da se beležijo meritveni podatki. Če ste v svojem brskalniku izbrisali vse piškotke, boste morali ponovno nastaviti piškotek za izključitev.

5.10 Uporaba Google Remarketing

To spletno mesto uporablja funkcijo ponovnega trženja podjetja Google Inc. (»Google«). Ta funkcija služi za prikaz oglasov, povezanih z zanimanjem, obiskovalcem spletne strani v Googlovem oglasnem omrežju. V brskalnik obiskovalca spletnega mesta se shrani piškotek, ki omogoča prepoznavanje obiskovalca, ko dostopa do spletnih mest, ki pripadajo Googlovemu oglaševalskemu omrežju. Obiskovalcem teh spletnih mest se lahko prikažejo oglasi, ki se nanašajo na vsebino, do katere je obiskovalec že dostopal na spletnih mestih, ki uporabljajo Googlovo funkcijo ponovnega trženja.

Po informacijah ponudnika Google v okviru tega postopka ne zbira osebnih podatkov. Če ne želite uporabljati Google Remarketinga, ga lahko izklopite z izbiro ustreznih nastavitev na: www.google.com/settings/ads. Druga možnost je, da izklopite uporabo piškotkov za oglaševanje na podlagi zanimanja prek pobude oglasnega omrežja, tako da sledite navodilom na: www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp. Dodatne informacije o Googlovem ponovnem trženju in Googlovo obvestilo o varstvu podatkov lahko najdete na: www.google.com/privacy/ads/.

6. Posredovanje podatkov

Vaši osebni podatki se ne prenašajo tretjim osebam, razen če to ni potrebno za sklenitev pogodbe ali ste izrecno dali svoje soglasje. Pri zagotavljanju storitev je lahko na primer nujno, da vaš naslov in podatke o naročilu posredujemo vašemu veleprodajnemu partnerju, storitvenemu partnerju. Če uporabljamo zunanje izvajalce storitev, jih skrbno izberemo in so dolžni spoštovati vse določbe o varstvu podatkov v skladu s čl. 28 GDPR (vidi točku 5).

7. Uporaba piškotkov

Naše spletno mesto uporablja piškotke. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki so shranjene v uporabnikovem spletnem brskalniku ali računalniškem sistemu. Ko uporabnik pokliče spletno mesto, se lahko piškotek shrani v uporabnikov operacijski sistem. Ta piškotek vsebuje značilen niz, ki omogoča brskalniku, da se jasno identificira ob ponovnem klicu spletnega mesta. Piškotke uporabljamo za to, da bo naša ponudba bolj uporabna, učinkovita in varna. Piškotki tudi omogočajo našim sistemom, da prepoznajo vaš brskalnik po spremembi strani in vam ponudijo storitve. Nekaterih funkcij našega spletnega mesta ni mogoče ponuditi brez uporabe piškotkov. Te storitve zahtevajo ponovno prepoznavanje brskalnika po spremembi spletne strani.

Piškotki bodo shranjeni v vašem računalniku. Zato imate popoln nadzor nad uporabo piškotkov. Z izbiro ustreznih tehničnih nastavitev v vašem internetnem brskalniku lahko preprečite shranjevanje piškotkov in prenos podatkov, ki jih vsebujejo. Piškotke, ki so že shranjeni, lahko kadar koli izbrišete. Vendar želimo opozoriti, da vam to lahko prepreči, da v celoti izkoristite vse funkcije tega spletnega mesta.

S pomočjo spodnjih povezav se naučite, kako upravljati piškotke (med drugim jih izključiti) v glavnih brskalnikih:

Obdelava se opravi na podlag 15. členom (3) TMG-a (Zakon o telekomunikacijah) ter 3. člena 6 (1) lit. f GDPR zaradi upravičenih obresti za zgoraj navedene namene. Tako zbrani podatki se psevdonimizirajo s pomočjo tehnoloških ukrepov. Zato podatkov ni mogoče povezati z osebo. Podatki ne bodo shranjeni skupaj z drugimi osebnimi podatki, ki se nanašajo na vas.

Nastavitve piškotkov lahko kadar koli prilagodite in prekličete predhodno odobrena soglasja.

Seznam zunanjih piškotkov, ki se uporabljajo pri obisku spletnega mesta, si lahko ogledate v razdelku 5.

8. Kontaktni obrazec

Če nas kontaktirate po elektronski pošti ali prek kontaktnega obrazca, se bodo podatki, ki jih boste poslali, shranili za namene obdelave zahteve in morebitnih nadaljnjih vprašanj.

9. Novice

Če se odločite za prejemanje e-novic, ki so na voljo na spletni strani, vas prosimo, da nam pošljete e-poštni naslov in informacije, ki nam omogočajo, da preverimo, ali ste lastnik navedenega e-poštnega naslova in se strinjate s prejemanjem e-novic (postopek dvojnega preverjanja). Za prilagajanje e-novic shranjujemo osebne podatke, kot so pozdrav, ime, priimek in e-poštni naslov. Te podatke nato uporabimo za pošiljanje zahtevanih informacij in za dokumentiranje vaše privolitve. Soglasje za shranjevanje podatkov, e-poštni naslov in njegovo uporabo pri pošiljanju novic se lahko kadarkoli umakne s prihodnjim učinkom, bodisi preko e-novicne povezave, vašega uporabniškega računa Einhell, bodisi s pisno predložitvijo Einhell Croatia d.o.o., Pustodol Začretski 19/H, 49223 Sv. Križ Začretje, Hrvaška, info@einhell.hr. Pri upravljanju in distribuciji naših novic uporabljamo storitve CleverReach GmbH & Co. KG (Muehlenstr. 43 - 26180 Rastede - Nemčija).

Da bi lahko opravljali storitev e-novic, osebne podatke posredujemo CleverReachu.

10. Statistična ocena

Potrebujemo statistične informacije o uporabi naše spletne ponudbe, da bi jo oblikovali bolj prijazno do uporabnika, merili doseg in vodili tržne raziskave. Za ta namen uporabljamo orodja za spletno analizo, opisana v tem razdelku.

10.1 Google Analytics

Storitev Google Analytics zagotavlja družba Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA (»Google«). Ta programska oprema za analizo je konfigurirana v skladu z varstvom podatkov. Zlasti uporabljamo storitev Google Analytics z dodatno funkcijo, ki jo Google nudi za anonimizacijo IP naslovov. V tem primeru Google IP naslov ponavadi že skrajša znotraj EU in le v izjemnih primerih samo v ZDA, v vsakem primeru pa se shranjuje le v skrajšani obliki.

Zbiranju ali analizi podatkov s tem orodjem lahko ugovarjate tako, da prenesete in namestite vtičnik za brskalnik, ki je na voljo na naslednji povezavi: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

 

11. Varnost podatkov

Naši zaposleni in ponudniki storitev, ki jih najemamo, so zavezani k zaupnosti in spoštovanju veljavne zakonodaje o varstvu podatkov. Podjetje bo sprejelo ustrezne tehnične in organizacijske varnostne ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov pred izgubo, spreminjanjem, uničenjem in dostopom nepooblaščenih oseb ali nepooblaščenim razkritjem. Naši varnostni ukrepi se nenehno izboljšujejo v skladu s tehnološkim razvojem.

Da bi zaščitili varnost vaših podatkov med prenosom, uporabljamo najsodobnejše tehnike šifriranja (kot je SSL) prek HTTPS.

12. Trajanje shranjevanja podatkov

Načeloma hranimo vaše podatke, dokler je to potrebno za zagotavljanje naše spletne ponudbe in s tem povezanih storitev ali dokler imamo legitimen interes za nadaljnje shranjevanje (npr. lahko imamo še vedno legitimen interes za oglaševanje po pošti tudi po izpolnitvi pogodbe). Brisanje podatkov poteka po izteku zakonsko določenih ali pogodbenih obdobij shranjevanja (na primer davčno- in poslovno-pravnih obdobij shranjevanja). Podatki, za katere ne velja obveznost shranjevanja, bodo izbrisani po odstranitvi navedene namenske obveze.

13. Pravice uporabnika

Kot uporabnik naše spletne strani imate različne pravice. Za uveljavljanje vaših pravic uporabite podatke v razdelku kontakt. Pri tem poskrbite, da nam boste omogočili nedvoumno identifikacijo vaše osebe.

14. Pravice do pridobivanja informacij, popravkov in brisanja podatkov

V skladu z splošno uredbo o varstvu podatkov lahko kadar koli na zahtevo in brezplačno prejmete pisno obvestilo o tem, katere vaše osebne podatke (npr. ime, naslov) shranjujemo. Poleg tega imate pravico do popravka ali izbrisa teh podatkov, v kolikor so izpolnjene zakonske zahteve. Izvzete iz zahtevka za izbris so, na primer, shranjeni podatki o poslovnih postopkih, za katere velja zakonska obveznost shranjevanja.

15. Pravica do omejitve obdelave podatkov

Imate pravico omejiti obdelavo vaših osebnih podatkov.

16. Pravica do ugovora

Poleg tega imate pravico, da kadar koli nasprotujete obdelavi podatkov z naše strani. Tedaj bomo prenehali obdelovati vaše podatke, razen če v skladu z zakonskimi zahtevami lahko dokažemo nujne upravičene razloge za nadaljnjo obdelavo, ki prevladajo nad vašimi pravicami.

17. Pravica do prenosljivosti podatkov

Poleg tega se na zahtevo zavezujemo, da bo zagotovil prenosljivost osebnih podatkov, ki jih zagotovite, tako da bodo ti podatki na voljo v običajnem in strojno berljivem formatu podatkov.

18. Preklic soglasja

Imate pravico, da kadar koli prekličete soglasje za obdelavo vaših osebnih podatkov s prihodnjim učinkom, ki ste nam ga dali za enega ali več posebnih namenov. Zakonitost obdelave vaših podatkov do preklica ostane nespremenjena.

19. Avtomatizirana obdelava osebnih podatkov

Obdelava vaših osebnih podatkov z avtomatskimi sredstvi se zgodi samo, če je to potrebno za sklenitev ali izpolnjevanje pogodbe in če ne vključuje pravnega ali podobnega učinka na vas.

20. Sprememba našega pravilnika o varstvu podatkov

Pridržujemo si pravico, da občasno spremenimo to izjavo o varstvu podatkov, da zagotovimo skladnost z veljavnimi pravnimi zahtevami ali za izvedbo sprememb naših storitev v izjavi o varstvu podatkov, npr. pri uvajanju novih storitev. Pri vašem ponovnem obisku bo nato veljal nov pravilnik o varstvu podatkov.

21. Pritožba pri nadzornih organih

Pri pritožbah v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov imate pravico, da se obrnete na pristojne nadzorne organe. Lahko se obrnete na organ za varstvo podatkov, ki je pristojen za vaše prebivališče oz. vašo državo ali organ za varstvo podatkov, ki je pristojen za nas. To je:

Informacijski pooblaščenec

Dunajska cesta 22
1000 Ljubljana
Slovenija
Telefon: +386 (0)1 230 97 30
E-pošta: gp.ip@ip-rs.si
Spletna strana: www.ip-rs.si

22. Kontakt

Pritožbe lahko naslovite na našega uradnika za varstvo podatkov. Priporočamo, da zaupne podatke pošiljate izključno po pošti.

Uradnik za varstvo podatkov družbe Einhell Croatia d.o.o.

Pustodol Začretski 19/H
49223 Sv. Križ Začretje
Hrvaška
E-pošta: zastita.podataka@einhell.hr
Telefon: +385 (0) 49 342 444 - 101