Paleta izdelkov Einhell

Od akumulatorskih izvijačev do kosilnic in radijskih sprejemnikov

Pravo orodje za vsako nalogo: V ponudbi Einhell boste našli obsežen izbor različne opreme za uporabo v vašem domu. Domačim mojstrom omogoča opremiti svoje delavnice z vsem, kar jim srce poželi – pri roki pa imamo tudi široko paleto vrtnih orodij in praktičnih dodatkov. Ne glede na to, ali je povezan s kablom, deluje na bencin ali z našim akumulatorskim sistemom Power X-Change ... Izbira je vaša. Naša družina Power X-Change vam omogoča delo doma, v delavnici in na vrtu z največjo prilagodljivostjo in to brezžično, saj lahko vse baterije in polnilnike kombinirate s katero koli sistemsko napravo. Več kot 300 naprav že imamo v ponudbi PXC, ki se nenehno razvija in ji nenehno dodajamo nove naprave.

Delajte zmogljivo z orodji Einhell.

Popolnoma opremljeno za vašo domačo delavnico: najdete tukaj

Vrtalna kladiva, zajeralne žage, namizne žage, kompresorji ali mokri/suhi sesalniki. Glede na projekte, na katerih delate, boste potrebovali pravo orodje za svojo delavnico. Ne glede na to, ali raje delate s kabelsko napajalno povezavo ali brezžično z našimi baterijami: za vsako nalogo imamo pravo orodje. Zaradi fantastičnega razmerja med ceno in zmogljivostjo izdelki Einhell niso popolni le za ljubiteljske domače mojstre, ampak navdušujejo tudi s svojo funkcijo in zmogljivostjo.

Na naši spletni strani lahko najdete izčrpne informacije o naši ponudbi izdelkov. Razdeljeni po posameznih kategorijah se zlahka znajdete in ne le da dobite podrobne informacije o različnih izdelkih Einhell, ampak najdete tudi dragocene strokovne nasvete o uporabi naprav. Prav tako lahko najdete vsako od naših različnih skupin izdelkov, razdeljenih v tri kategorije za orodje, vrt in dodatke. Pri orodjih ločimo (ročna) električna orodja, stacionarne stroje, čistilne naprave, avtomobilsko tehniko in grelne naprave.

Naša orodja

Zdravi in zeleni vrtovi z vrtnarsko opremo Einhell

Zmogljiva orodja za trate, žive meje in še veliko več!

Naj bo pomlad, poletje ali jesen – za ljubiteljske vrtnarje se vedno najde delo, v vsakem letnem času. Ne glede na to, ali je vaš vrt velik ali majhen, vijugast, raven, gričevnat, zasajen ali okrasen, boste pri Einhellu zagotovo našli primerno vrtno orodje, ki vam bo pomagalo pri vaših opravilih. Od črpalk do škarij za živo mejo in klasičnih kosilnic, tukaj boste našli, kar iščete. Naš sistem Power X-Change ima resnično številne prednosti, saj na vrtu ni prav veliko vtičnic. Torej, če želite delati brezžično in brez izpušnih plinov, si pobližje oglejte naše brezžične vrtne naprave. Naša obsežna vrtna ponudba vključuje vrtne kosilnice, rahljalnike, obrezovalnike in kose, škarje za živo mejo, vodne črpalke, puhalnike listja in sesalnike za listje, obrezovalnike trave, motorne žage, žage za palice, freze, drobilnike, tlačne škropilnice in še veliko več.

Naše naprave za vrt

Pravi dodatki za vsako nalogo

Pozornost do podrobnosti: visokokakovostni dodatki za vaše naprave Einhell

Najboljše orodje je vredno le toliko, kot so njegovi dodatki. Kompresor, na primer, s pravim priborom postane pravi vsestranski pripomoček v delavnici in na vrtu. V naši ponudbi dodatne opreme lahko najdete opremo za vašo delavnico, različne Power X-Change baterije in polnilce, dodatke za vašo namizno žago, orodja na stisnjen zrak za vaše kompresorje ali različne torbe. Najdete lahko tudi dodatke, kot so cevi, krtače, filtri in še veliko več za vrtno orodje, predvsem za črpalke in za nekatera čistilna orodja.