Domiseln inženiring za najsodobnejšo tehnologijo

Najvišja natančnost in najsodobnejši proizvodni procesi

Smo specialisti za baterije!

Naše baterije Power X-Change izpolnjujejo najstrožje standarde kakovosti in varnosti.

Baterija za električno orodje je sestavljena iz več različnih sestavnih delov. Če vse komponente izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti, so sestavljene v baterijski paket Power X-Change. To pomeni, da ne zagotavljamo le zadostne moči, temveč tudi potrebno varnost - pri polnjenju, prevozu in intenzivni uporabi naših baterij.

Najmodernejša tehnologija

Dokazana kakovost

Vzdržljivost

Celice, baterijski paket, aktivni sistem za upravljanje baterije To se odraža v vseh posameznih sestavnih delih, ki sestavljajo naš akumulatorski sistem Power X-Change:

Celice

Najvišja kakovost - dokazana varnost

V baterijah Power X-Change uporabljamo samo visokokakovostne litij-ionske celice priznanih mednarodnih proizvajalcev. Redni pregledi in avtomatizirani proizvodni postopki zagotavljajo stalno visoko kakovost ob upoštevanju najvišjih varnostnih standardov. Pri izbiri celic za naše baterije se ne zanašamo le na dober ugled: vsaka celica baterije Power X-Change je podvržena avtomatiziranemu in neodvisnemu postopku testiranja, ki zagotavlja 100-odstotno varnost. Poleg tega sodelujemo z regionalnimi univerzami in znanstveniki s področja materialov, ki izvajajo posebne kontrole kakovosti in ocene naših baterij. Majhne, lahke in zmogljive: Z nadaljnjim razvojem naših baterij nenehno izboljšujemo svoje strokovno znanje in izkušnje.

Paket polnilnih baterij

Skrbno izbrane celice - prefinjene komponente

Ker se lahko natančne lastnosti vsake posamezne celice zaradi proizvodnega procesa razlikujejo, uporabljamo stroga merila za izbor, da zagotovimo največjo doslednost in varnost. Zato je vsaka posamezna celica v vsakem baterijskem paketu Power X-Change predhodno izmerjena in popolnoma usklajena z drugimi celicami. Tudi vsi drugi sestavni deli naših baterijskih paketov morajo izpolnjevati najvišje standarde. Od načina razporeditve posameznih sestavnih delov za izboljšanje učinkovitosti hlajenja do plastičnega ohišja, odpornega na udarce in umazanijo: zaradi rednih pregledov, praktičnih preskusov in nenehnega razvoja je naš baterijski paket eden najboljših in najvarnejših orodnih baterij na trgu.

Sistem za aktivno upravljanje baterij

Inteligentna elektronika – učinkovita zaščita akumulatorjev

Poleg strogih preverjanj in smernic pri proizvodnji skrbi sistem za aktivno upravljanje baterij za najvišjo varnost in zmogljivost – intenzivno dolgo življenje akumulatorja. Naš sistem za aktivno upravljanje baterij v notranjosti vsakega akumulatorja Power X‐Change nadzoruje vse za varnost pomembne vplive in krmili optimalno uporabo posameznih celic.

Tako preprečite značilne okvare akumulatorjev. Ali dokončna izpraznitev, prenapetost, pregretje, samodejna izpraznitev ali spominski učinek: Sistem za aktivno upravljanje baterij predčasno zazna škodljive vplive in jih učinkovito odpravlja. Pri kritičnih stanjih akumulatorja sistem za aktivno upravljanje baterij izklopi napajanje.

Zagotovljena preglednost.

Optimalna moč za vaše akumulatorsko orodje.

Poleg visokega standarda kakovosti, je zmogljivost baterij Power X-Change optimizirana za vse akumulatorske naprave Einhell. Odvisno od modela lahko naše litij-ionske baterije zagotavljajo največjo neprekinjeno moč do 1.350 W na baterijo. Naša tehnologija 36 V Twin-Pack podvoji največjo moč, ki jo prejema baterijsko orodje. Orodja, ki so zasnovana za delovanje z baterijami Power X-Change, so prilagojena značilnostim baterije, kar zagotavlja optimalno delovanje. Pri orodjih, ki porabijo veliko energije, vedno podamo priporočilo, katero baterijo je treba uporabiti, da se zagotovi najboljša zmogljivost orodja ali vrtnarske opreme. Zaradi te popolne sinergije med baterijo in orodjem smo prepričani v dolgo življenjsko dobo naših baterij Power X-Change, zato ponujamo podaljšano 3-letno garancijo.

Tehnologija varnega polnjenja

Popolno ujemanje: Power X-Change baterije in polnilniki

Einhell Power X-Charger. Naši polnilniki, ki so bili zasnovani posebej za baterije Power X-Change, niso le zmogljivi, temveč so tudi izjemno varni. Številni notranji nadzorni moduli zagotavljajo, da se celice v baterijskem paketu polnijo enakomerno in pravilno. To inteligentno upravljanje polnjenja ne le podaljša življenjsko dobo baterije, temveč zagotavlja tudi dodatno varnostno prednost. To pomeni, da lahko polnilnik prepreči kratke stike med celicami, če so temperature prenizke, in se samodejno izklopi, če zazna napake ali ko je baterija popolnoma napolnjena.