Einhell je ponosen partner

ekipe Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team.

Leto začenjamo s štartnega položaja: od 1. januarja 2023 je Einhell postal novi partner ekipe Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team in jo podpira v vrhunskem motošportu kot "Uradni strokovnjak za orodja". Kot ponosni partner podpiramo ekipo Mercedes z našimi baterijskimi orodji, kar nam omogoča prikaz naše kompetentnosti za baterije v najbolj ekstremnih pogojih.

4 MESTA - 3 CELINE - 1 EINHELL GVERILSKA AKCIJA

Globalna izjava za uvod v sezono 2023.

To je največja gverilska kampanja, ki jo je podjetje Einhell Germany AG kdaj vodilo v skoraj 60-letni zgodovini podjetja: posebej razvita animacija je bila projicirana na fasade zgradb na 3 različnih celinah – v Barceloni, Londonu, Melbourne in Montreal – istočasno. Razlog? Začetak Einhellove prve sezone kot “Official Tool Expert” ekipe Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team. Namen gverilske akcije je poudariti svojo podporo dirkalni ekipi. Želimo jim uspešno sezono 2023!


 

"Ponosni smo, da podpiramo najuspešnejšo dirkalno ekipo zadnjega desetletja v Formuli 1 z našimi baterijskimi orodji kot "Uradni strokovnjak za orodja", kar nam omogoča prikaz naše kompetentnosti za baterije v najbolj ekstremnih pogojih."
Andreas Kroiss
Generalni direktor Einhell Germany AG

DVA PARTNERJA. MAKSIMALNE ZMOGLJIVOSTI.

Ko aku kompetenca doseže naslednji nivo.

Ko gre za Tehnologijo. Moč. Vzdržljivost. In strast. Za zagotavljanje največje ZMOGLJIVOSTI. Formula 1 in Mercedes-AMG PETRONAS F1 sta kot noben drug šport, pravi simbol kakovosti, vrhunske zmogljivosti in vzdržljivosti ter tehnološke inovativnosti. To so lastnosti orodij in baterij Einhell. Tako Einhell kot Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team uporabljata samo najboljše komponente ter najbolj inteligenten in učinkovit sistem.

Podpora na dirkalni stezi in izven nje

Naš logotip na avtomobilu F1 in oblekah

Ekipa Einhell & Mercedes-AMG PETRONAS F1 - "Popolna kombinacija".

Intervju TOTO WOLFF – vodja in izvršni direktor ekipe Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team.

Toto, kaj združuje Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team in Einhell?

Toto: Mislim, da je osnova tega, kar počneta Einhell in ekipa Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team, tehnologija. Zelo pomembno je biti pionir in postavljati standarde v industriji. Drugo je energija in odločnost višjega vodstva.

 

Toto, kot izvršni direktor vaše ekipe imate ambicijo vsako leto postati svetovni prvak. Ali potrebujete to ambicijo v svoji partnerski mreži?

Toto: Jasno je, da nobena ekipa ali podjetje ne more osvojiti prvenstva vsako leto, vendar se lahko naučimo čim več in si prizadevamo za trajnostni uspeh. Pri naših partnerjih vidim, da imamo vsi iste ambicije po uspehu. Že od našega prvega srečanja je bilo jasno, da se ekipi Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team in Einhell ujemata. Delimo edinstven niz vrednot in to ustvarja odlično osnovo za naše partnerstvo.

"Veseli nas, da lahko sodelujemo z Einhellom. S stalnim razvojem svoje tehnologije nenehno postavljajo nove standarde v industriji. Z uporabo Einhellovih brezžičnih orodij in opreme bomo imeli koristi od najnovejše tehnologije za največjo učinkovitost."
Toto Wolff
vodja in izvršni direktor ekipe Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team