Prosim, bodite pozorni

01.04.2022. smo spremenili sisteme za upravljanje uporabniških računov, zaradi ponovnega zagona spletne strani Einhell. To pomeni, da morate ustvariti nov uporabniški račun. Opravičujemo se za morebitne nevšečnosti, vendar zaradi zaščite podatkov in varnostnih razlogov, sami ne moremo prenesti podatkov.

Torej, prosimo vas, da ustvarite nov uporabniški račun MyEinhell. Poskusite uporabiti isti e-poštni naslov kot prej in vse vaše podaljšanje garancije bodo povezane z vašimi novimi zapisi.

Einhell garancijske ponudbe

Odkrijte naše brezplačne garancijske storitve

Naredimo vse, kar vam omogoča, da postanete dejavnik za vaše projekte okrog delavnice in vrta. Zato poleg odličnega razmerja med ceno in zmogljivostjo zelo pozorno spremljamo zanesljivo kakovost in varnost naših izdelkov.

To je to kaj pomenijo naše različne garancije: izkoristite prednosti podaljšanja garancije za Power X-Change artikle (vsaki izdelek, polnilnik in baterija imajo zasebne serijske številke in jih je potrebno registrirati zasebno), da boste imeli še več koristi od našega vrhunskega garancijskega servisa. To imenujemo zagotovljena garancija!

Potrebujete pomoč?

Za vsa vprašanja o vaših Einhell izdelkih ali tehničnih težavah se obrnite na našo odprto linijo.

HR +385 (0) 49 342 444
SL +386 (0) 18 888 604

Od ponedeljka do petka
Od 08.00 do 16.00 ure