Popolna storitev za vašo robotsko kosilnico

Odkrijte prednosti robotske kosilnice FREELEXO

Tukaj lahko hitro najdete storitve, ki so na voljo za naše robotske kosilnice Einhell. Pomagamo vam lahko pri namestitvi robotske kosilnice na vaš vrt: z hitrim vodnikom, videoposnetki o montaži in storitve namestitve. Poleg tega, ko najdete pravo kosilnico, lahko naš servisni partner pride na vaš dom in namesti vašo robotsko kosilnico. Storitev namestitve lahko zahtevate tudi prek Einhell. Če želite izvedeti več informacij o dodatkih, ki so na voljo za robotsko kosilnico Einhell FREELEXO, glejte spodaj!

Storitev namestitve Začnite z robotsko kosilnico z uporabo naše namestitvene storitve

Vodnik za hitri začetek

Kako upravljati vašo robotsko kosilnico

Storitev namestitve

Poiščite pomoč strokovnjaka

Ste kupili robotsko kosilnico, vendar potrebujete pomoč pri namestitvi na vaš vrt? Ni težav: uporabite storitev namestitve in izkoristite številne prednosti. Dogovorite se za termin in v 14 dneh vas bo obiskal tehnik, ki bo strokovno izvedel polaganje žice za označevanje meje. Tehnik vam bo pomagal tudi pri odstranjevanju iz embalaže in sestavljanju naprave, ter pri nastavitvi in programiranju robotske kosilnice. S testnim zagonom naprave in navodili za upravljanje robotske kosilnice boste od strokovnjaka izvedeli o vseh funkcijah in nastavitvah. Nudimo tudi storitev podpore na daljavo.

Pregled cen

Če ste lastnik naprave Einhell FREELEXO, lahko naročite "storitev namestitve" in naš servisni partner bomo opravili celotno namestitev kosilnice na vašem vrtu. Samo pošljite zahtevo in lahko izberete želeni datum, ko naj pride serviser, da namesti robotsko kosilnico. Navedena cena bo odvisna od velikosti trate.

Odkrijte svoje prednosti:

  • Tehnik bo položil žico za označevanje meje
  • Robotska kosilnica bo v celoti sestavljena, nastavljena in preizkušena na kraju samem.
  • Tehnik bo predstavil pravilno uporabo robotske kosilnice.
  • Po potrebi odstrani embalažni material.

Upoštevajte: v ceno montažne storitve niso vključeni deli ali dodatki.

Samo pošljite zahtevo in mi vam bomo poslali informacije o cenah.

"Naredi sam" video za namestitev.

Kako namestiti svojo robotsko kosilnico Einhell!

Še vedno niste prepričani, kako zagnati svojo robotsko kosilnico? Naš video vodnik vas vodi skozi nastavitev korak za korakom in vam pokaže vse pomembne točke: pridobite informacije o tem, kako začeti preverjanje vseh delov naprave in pripomočkov, ki so potrebni za namestitev. Obstajajo podrobne informacije o tem, kako lahko pravilno namestite žico z dodatnimi nasveti. Še prej kot v 2 minutah lahko preverite, kako pravilno priključiti svojo kosilnico na polnilno postajo in poleg tega pa boste dobili še podatke o skupnem strošku do prve košnje robotske kosilnice.

Prvi koraki namestitve kosilnice
Namestitev žice
Priključitev polnilne postaje
Prva košnja

Imate dodatna vprašanja?

Imate vprašanja o naših robotskih kosilnicah ali naših dodatnih storitvah? Z veseljem vam bomo nudili osebno pomoč! Kontaktirajte nas preko naše servisne številke ali nam pošljite sporočilo.

+386 18 888 604

Od ponedeljka do petka:
8:00 - 16:00 h

robotic-si@einhell.com

 

Zahtevajte storitev namestitve

Če želite dobiti storitev namestitve za vaš novi FREELEXO, izpolnite ta obrazec za zahtevo s potrebnimi informacijami. Po tem vas bomo kontaktirali z oceno stroškov.

Uporabniški podatki

Prosimo, izpolnite vsa obvezna polja, da vas lahko kontaktiramo glede vaše zahteve.

Informacije o izdelku in storitvi

Vnesite podatke o storitvi in vaši kosilnici.

? ?Kje lahko najdem številko artikla?