Prava inženirska umetnost za resnično vrhunsko tehniko

Zelo visoka natančnost in najsodobnejši proizvodni postopek

Mi smo strokovnjaki za akumulatorje!

Naši akumulatorji Power X‐Change ustrezajo najstrožjim kakovostnim in varnostnim standardom

Akumulator za orodje je sestavljen iz številnih različnih komponent. Samo če vsi sestavni deli ustrezajo najvišjim zahtevam po kakovosti, jih sestavimo v komplet akumulatorjev Power X‐Change. Tako ne skrbimo samo za zadostno zmogljivost, ampak tudi za potrebno varnost – pri nakladanju, transportu in intenzivni uporabi.

Najmodernejša tehnologija

Dokazana kakovost

Vzdržljivost

Celice

Najvišja kakovost – preverjena varnost

Za naše akumulatorje Power X‐Change uporabljamo izključno vrhunske li‐ionskih celic znanih svetovnih proizvajalcev. Tako zagotavljamo, da smo kadar koli opremljeni z enako visoko kakovostjo ob upoštevanju najstrožjih varnostnih standardov.

Pri izbiri naših akumulatorskih celic pa se ne zanašamo samo na dobro ime: za vsako akumulatorsko celico Power X‐Change se izvede avtomatiziran in neodvisen postopek preverjanja, da lahko zagotovimo 100 % varnost. In to tudi po nekaj letih intenzivne uporabe!

Komplet akumulatorjev

Izbrane celice – zahtevne komponente

Ker lahko natančne specifikacije posameznih celic odstopajo zaradi proizvodnje, s strogimi merili izbire skrbimo za visoko mero stabilnosti in varnosti. Tako je vsak komplet akumulatorjev Power X‐Change sestavljen iz celic, ki so idealno usklajene med seboj.

Pa tudi druge komponente našega kompleta akumulatorjev morajo izpolnjevati najvišje zahteve. Od razporeditve posameznih sestavnih delov za učinkovito hlajenje do plastičnih ovojev, zaščitenih pred udarci in prahom: zaradi tekočih preverjanj in preizkusov v praksi so naši kompleti akumulatorjev eni od najboljših akumulatorjev za orodje na trgu.

Sistem za aktivno upravljanje baterij

Inteligentna elektronika – učinkovita zaščita akumulatorjev

Poleg strogih preverjanj in smernic pri proizvodnji skrbi sistem za aktivno upravljanje baterij za najvišjo varnost in zmogljivost – intenzivno dolgo življenje akumulatorja. Naš sistem za aktivno upravljanje baterij v notranjosti vsakega akumulatorja Power X‐Change nadzoruje vse za varnost pomembne vplive in krmili optimalno uporabo posameznih celic.

Tako preprečite značilne okvare akumulatorjev. Ali dokončna izpraznitev, prenapetost, pregretje, samodejna izpraznitev ali spominski učinek: Sistem za aktivno upravljanje baterij predčasno zazna škodljive vplive in jih učinkovito odpravlja. Pri kritičnih stanjih akumulatorja sistem za aktivno upravljanje baterij izklopi napajanje.

Polnilnik

Zanesljiva zmogljivost – varna uporaba

Poseben polnilnik Power X‐Change ni samo zmogljiv, ampak tudi posebej varen. Več notranjih krmilnih modulov zagotavljajo, da se celice v kompletih akumulatorjev polnijo enakomerno in brez napak. To ne podaljša samo življenjsko dobo akumulatorjev, ampak predstavlja tudi dodatni dejavnik varnosti.

Tako polnilnik prepreči kratke stike med celicami pri prenizkih temperaturah in se samodejno izklopi, če so prisotne motnje ali če je akumulator popolnoma napolnjen.

Naprave Power X-Change

Večnamenska platforma – odlično usklajevanje

Kompleksen in obsežen akumulatorski sistem deluje varno in zanesljivo samo takrat, če so tudi gnane naprave natančno usklajene z zahtevami. Zato smo pri dizajnu in razvoju orodij in vrtnih naprav Power X‐Change upoštevali poseben zahteve za elektroniko, vgrajeno v napravah.

Nenehna preverjanja in preizkusi zagotavljajo, da ravno komponente, občutljive na vročino in požar, izpolnjujejo najvišje varnostne standarde. Za vse naprave Power X‐Change poleg tega neodvisne revizijske službe izvedejo certificiranje.

Raziskovalna skupina Einhell: "Pri Power X-Change sta varnost in funkcionalnost na prvem mestu. Zato pazimo na vsako podrobnost."