Einhell. Aku kompetentnost.

Akumulator za več kot 300 orodij za delavnico in vrt.

Konec kabelske solate! S pomočjo najmodernejše tehnologije in ambicioznih vizij nam je uspelo razviti akumulatorski sistem, ki omogoča brezkabelsko svobodo pri vsakodnevnih opravilih. Ne glede na to, ali gre za orodja, vrtne naprave ali električni skuter: S prilagodljivo menjavo akumulatorskega kompleta in naprav je mogoče napajati vse člane družine Power X‐Change brez kablov le z eno vrsto akumulatorja.

Brezkabelska svoboda.

Za orodja in vrt.

Ko prekratki kabli ali zadostne vtičnice ne povzročajo več preglavic. Ko pride naprava k projektu, namesto obratno. Ko akumulator preprosto zaskočimo in že lahko začnemo z delom, ne glede na to, ali gre za kosilnico, vrtno črpalko, udarni vrtalnik ali stroj za mokro ali suho odsesavanje. To je nato občutek brezkabelske svobode. To je Power X-Change. To je naše poslanstvo!

Najmodernejša tehnologija.

Dokazana kakovost.

Akumulatorji Power X-Change so srce platforme. Zato se v akumulatorjih uporabljajo le najboljši deli, kot je najnovejša generacija visokozmogljivih litij-ionskih celic in naša inteligentna, procesorsko vodena elektronika baterij, Active Battery Management System. Zato je naš akumulator PXC en izmed najvarnejših v industriji in poleg tega skrbi za učinkovitost, zanesljivost in dolgo življenjsko dobo. Tudi pri vseh ostalih delih upoštevamo dolgo življenjsko dobo, npr. v obliki brezkrtačnih motorjev. 

Vzdržljiva.

Kadar gre za to.

Ne glede na to, kako veliki so projekti: Z različnimi razpoložljivimi kapacitetami (Ah) je čas delovanja akumulatorja mogoče prilagoditi vsakemu projektu. Ne glede na to, ali želiš obesiti le en regal ali zgraditi celo hiško na drevesu. Ne glede na to, ali je tvoj vrt velikosti brisače ali nogometnega igrišča. Z dvema akumulatorjema lahko delaš skoraj brez prekinitev. Torej ni važno, kako velik je izziv, s sistemom Power X-Change ga lahko premagaš brez težav.

Zmogljive naprave. Učinkoviti akumulatorji.

Naši akumulatorji Power X-Change so kot akumulatorski sistem še posebej učinkoviti za prave ustvarjalce. Z močjo do 1350 vatov akumulatorska orodja in vrtne naprave v ničemer ne zaostajajo za kabelskimi različicami. Namesto da bi pri učinkovitejših napravah menjali na akumulatorje z močjo 36 voltov, se pri akumulatorju PXC zahvaljujoč tehnologiji Twin-Pack preprosto združi moč dveh akumulatorjev. Na ta način zmoremo celih 2700 vatov! Poleg tega to omogoča preglednost v omarici za orodja, prihrani denar in predvsem je mogoče nato akumulatorje moči 18 voltov uporabiti ponovno posamezno.

18 V + 18 V = 36 V! Tehnologija Twin-Pack©

Z različnimi napetostmi in kapacitetami lahko poljubno moč akumulatorja usmerjeno prilagodiš svojim uporabam in napravam. Za posebej učinkovite naprave, kot so izbrane kosilnice, verižne žage ali stroji za mokro in suho odsesavanje smo razvili tehnologijo Twin Pack. Tako lahko dva akumulatorja Power X‐Change uporabljaš hkrati – za resnično akumulatorsko moč 36 V!

Še daljše delo: Da bi poleg moči podaljšali tudi čas delovanja za naprave moči 36 V brez nadležnega dodatnega polnjenja, smo z tehnologijo Double Twin-Pack dodali še dva akumulatorja. Tako so uporabljeni štirje akumulatorji. Ko sta prva dva akumulatorja skoraj prazna, sistem samodejno preklopi na dva dodatna akumulatorja. Tako je npr. mogoče z akumulatorsko kosilnico GE-CM 36/47 HW pokositi travno površino celih 500 m² + 500 m² = 1000 m² z enim polnjenjem.

Power X-Change Plus za dodatno akumulatorsko moč

Akumulatorji se ne razlikujejo le po času delovanja in teži. Odločilna je tudi zagotovljena moč. Če želiš rezati npr. s kotnim brusilnikom, čas delovanja (primerjaj navedbo Ah) večinoma ni odločilen. Zadostna moč pa je. To lahko primerjamo z avtom. Na hribu ali pri prehitevanju je potrebna večja moč, kar pomeni več KM/kW. S tehnologijo Power X-Change Plus je z istim številom celic na voljo več moči. S pametno zasnovo akumulatorja, ki je usmerjena v hlajenje in učinkovitost in z ciljnim izborom posebej učinkovitih celic je tehnologija Power X-Change Plus ne le močnejša, temveč nudi tudi daljši čas delovanja in življenjsko dobo.

Akumulator 2 v 1! Tehnologija Multi-Ah

Najnovejša akumulatorska inovacija podjetja Einhell nudi uporabniku dve možnosti: 300 % daljša življenjska doba ali 50 % daljši čas delovanja. Nov akumulator Power X-Change je zahvaljujoč tehnologiji Multi-Ah mogoče uporabljati kot akumulator moči 4,0 Ah ali 6,0 Ah. Menjava z akumulatorja moči 4 Ah na 6 Ah je možna s preprostim pritiskom na gumb. Pri uporabi kot akumulator moči 4 Ah se celice še posebej varujejo. Tako je skupna življenjska doba akumulatorja v primerjavi z običajnimi litij-ionskimi akumulatorji do trikrat daljša. Akumulator moči 6 Ah ima običajno življenjsko dobo, vendar je primeren zlasti za maksimalni čas delovanja pri uporabi naprav z večjo kapaciteto, npr. akumulatorske kosilnice ali akumulatorski stroji za mokro in suho odsesavanje, saj zagotavlja 50 % daljši čas delovanja (kot akumulator moči 4 Ah).

Tehnične podrobnosti: Odkrij, zaradi česar je komplet akumulatorjev Power X‐Change tako poseben.

Že delaš z akumulatorjem Power X-Change?

1
Tip akumulatorja
300+
Naprave
0
Kabelska solata

Platformski akumulator: Prihranite denar na pameten način

Ko imate na voljo en akumulator (oz. dva akumulatorja za naprave moči 36 V) in en polnilnik, je mogoče vse ostale naprave kupiti »posamezno«, t.j. brez akumulatorja in polnilnika. Na ta način lahko pametno prihraniš denar, ne da bi se moral odpovedati opremi ali kakovosti.

Varovanje okolja brez odpovedovanja

Power X-Change omogoča uporabo enega tipa akumulatorja za vsa orodja in vrtne naprave namesto lastnih akumulatorjev in polnilnikov za vsako posamezno naprave. Ker je zaradi akumulatorske platforme potrebnih manj akumulatorjev in polnilnikov, nimaš le manj akumulatorjev doma, varuješ tudi vire in s tem okolje.

Želiš še več akumulatorske moči?

Ostani na tekočem z našimi novicami in odkrij svoje akumulatorske naprave za vrt in delavnico.