e team members stand around formula 1 car
five e team members stand around formula 1 car
five e team members stand around formula 1 car

E-Team na misiji za ekipo Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team

Lokacija: garaža dirk Formule 1

E-Team iz Einhella je na misiji v najvišjem razredu motošporta! Opremljeni z inovativno akumulatorsko tehnologijo in najnovejšimi orodji iz platforme Einhell Power X-Change, člani E-Team Frank, Skye, Mike in Crazy DIY podpirajo mehanike ekipe Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team kot nepremagljiv kvartet. Njihovo poslanstvo je jasno: v boks Mercedesa prinašajo največjo zmogljivost. S svojim strokovnim znanjem o Power X-Change in strastjo do tehnološkega napredka sodelujejo z mehaniki, da zagotovijo, da lahko avtomobili na stezo zapeljejo v vrhunski formi.

Dva partnerja. Ena misija. Največja zmogljivost.

Najnovejša televizijska misija ekipe E-Team

v Formula 1

V dirkalni garaži ekipe Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team so priprave v polnem teku. Črn dirkalnik Mercedes Formula 1 W14 je do najmanjše podrobnosti pripravljen za svojo naslednjo dirko. Nenadoma ekipa strokovnjakov za orodja vdre v garaže in le-to obarvajo v Einhell rdečo! Ekipa je pripravljena podpreti to misijo. V njihovi prtljagi: največja moč baterije Einhell!

Odkrijte novo misijo zdaj!

"Z uporabo Einhellovih akumulatorskih orodij in opreme izkoristimo najnovejšo tehnologijo za maksimalno učinkovitost."
Toto Wolff
Vodja ekipe in glavni izvršni direktor ekipe Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team
Akumulatorski sistem E-Team Power X-Change

Pridobite priljubljeno od ekipe E-Team

za maksimalno učinkovitost!

Naj se sveti!

Akumulatorska svetilka TE-CL 18/2500 LiAC

Obvezna oprema Skye za uporabo v dirkalni garaži: Ta akumulatorska svetilka s svojo visokokakovostno litij-ionsko baterijo in močjo 2.500 lumnov zagotavlja izjemno močno in jasno osvetlitev.

Aku svetilka je robustna in trpežna, zato se lahko uporablja tudi v zahtevnih okoljih. Zaradi ergonomske oblike dobro sede v roko in omogoča enostavno rokovanje. Slaba svetloba? Tega pri tej svetilki ni!

Zagotovite si brezžično svetilko za svoj dom!

Ostanite mirni? S tem orodjem ni težav!

Aku puhalnik listja GP-LB 36/210 Li

Akumulatorski puhalnik listja GP-LB 36/210 Li je idealna rešitev za vse, ki iščejo zmogljiv puhalnik z baterijo. Je zelo vsestranski, saj ima 3-stopenjsko nastavljivo in snemljivo cev, piha s hitrostjo do 210 km/h ter ima življenjsko dobo baterije do 30 minut delovanja. Aku puhalnik listja brez težav hladi tudi vroče zavore dirkalnika Formule 1. Noro, kaj zmore ta puhalnik!

Akumulatorski puhalnik listja za vaš dom!

Top pripomoček za vaše projekte

Aku fen za vroč zrak TE-HA 18 Li

Akumulatorski fen za vroč zrak z zmogljivo 18 V baterijo in temperaturo do 550 °C je kot nalašč za različne potrebe. Na primer, idealen je za oblikovanje plastike pri modelarstvu, za odstranjevanje lepilnih folij, pa tudi za stari lak, ostanke lepila in plasti barve. LED-zaslon prikazuje izbrano temperaturno stopnjo. Za varnost med uporabo poskrbi vgrajena zaščita pred pregrevanjem. Zaradi vsestranskosti uporabe je to orodje najbolj vroč kos v Mikeovi škatli z orodjem.

Akumulatorski fen za vroč zrak za vaš dom!

Na vsako misijo prinesite svoje orodje – dobro pospravljeno in sistematično organizirano! Modularni sistem E-Case podjetja Einhell

Močni pomočniki

za vaše domače projekte!

Aku udarni vijačnik za hitro menjavo pnevmatik

IMPAXXO 18/230

Akumulatorski udarni vijačnik IMPAXXO 18/230 podjetja Einhell je popolno orodje za hitro in učinkovito menjavo pnevmatik. Zahvaljujoč visokemu izhodnemu navoru 230 Nm in hitrosti udarcev do 3.600 v minuti, v trenutku odvije celo zagozdene kolesne matice. Kompaktna in lahka zasnova orodja IMPAXXO 18/230 je še posebej priročna in omogoča udobno uporabo tudi med daljšimi delom. Kaj še čakaš?

Doma zamenjajte pnevmatike v rekordnem času!

Aku čistilnik za notranjost vašega avtomobila

Aku mokro/suhi sesalnik TP-VC 36/30 S Auto

S pametnim akumulatorskim sesalnikom za mokro/suho sesanje TP-VC 36/30 S Auto ne potrebujete el. vtičnice in lahko svoj avto očistite kjer koli želite. Vsestranska uporabnost sesalnika je še posebej praktična. Naprava lahko pobere tako suho kot mokro umazanijo in je zato idealna za čiščenje razlitih tekočin ali vlažnih delov. Avtomobilski dodatki, kot je nastavek za spoje in šobe za oblazinjenje, omogočajo tudi natančno čiščenje na težko dostopnih mestih. Briljantno, kajne?

Zagotovite si aku sesalnik zdaj!