Več moči. Večja vzdržljivost. Daljša življenjska doba.

S PurePOWER Brushless iz Einhella.

Brez vzdrževanja, visoko zmogljivi in energetsko učinkoviti: motorji PurePOWER Brushless podjetja Einhell nudijo znatne prednosti pred običajnimi motorji s ogljikovimi ščetkami, ki govorijo same zase. Zato smo naša orodja opremili z našimi motorji PurePOWER Brushless z najsodobnejšimi brezkrtačnimi pogoni, ki ne zagotavljajo samo največje moči in zmogljivosti, temveč tudi navdušijo na vseh področjih in projektih tudi z najvišjimi zahtevami. Izgube zaradi trenja ali nenačrtovane okvare zaradi pregrevanja motorjev so stvar preteklosti, kar omogoča daljšo življenjsko dobo baterije in naših naprav z motorji PurePOWER Brushless.

 

PurePOWER BRUSHLESS

Samo pri Einhell.

+25%
več moči
+50%
daljši čas delovanja
+100%
daljša življenjska doba

LASTNOSTI

Inovativna pogonska tehnologija za izpolnjevanje najzahtevnejših zahtev

Zmanjšana obraba – maksimalen čas delovanja!

Pri običajnih motorjih z ogljikovimi ščetkami se toplota ustvarja s trenjem oglenih ščetk. To trenje črpa nepotrebno energijo iz baterije, ki oskrbuje motor z energijo. Ta porabljena energija tako ni več na voljo bateriji ali napravi, kar posledično povzroči krajšo življenjsko dobo baterije.

Najsodobnejša tehnologija omogoča izdelavo elektromotorjev Einhell PurePOWER Brushless. Z našimi ogljikovimi brezkrtačnimi motorji ni trenja, ki bi porabljalo dodatno energijo. Motor PurePOWER Brushless lahko učinkovito porablja energijo iz baterije in z njo dela dlje časa – prednost daljše stalne življenjske dobe baterije in višje učinkovitosti. Podaljšana življenjska doba baterije vam prihrani nekaj ciklov polnjenja in vam omogoča izvajanje številnih velikih projektov brez premora. To ne prihrani le časa, ampak tudi dragoceno energijo in vire.

Največja učinkovitost zahvaljujoč mikroprocesorskemu krmiljenju.

Mikroprocesor na vezju motorja PurePOWER Brushless izračuna njegovo optimalno porabo energije. Ta optimizacija vodi do najvišje učinkovitosti in bistveno višje zmogljivosti kot pri običajnih motorjih s ščetkami. Moč in zmogljivost, ki ju lahko resnično občutite. To se kaže na primer v večjem vrtilnem momentu pri baterijskih vijačnikih iste moči.

Ta tehnologija omogoča razvoj naprav, ki so veliko bolj kompaktne, saj so motorji lahko zasnovani tako, da so bistveno manjši pri enaki moči.

Posledična prednost brezkrtačnega motorja PurePOWER je njegova majhna teža in kompaktna oblika. Akumulatorski vijačnik PurePOWER Brushless je zato bistveno lažji in kompaktnejši od enakovrednega motorja s krtačnim pogonom. Rokovanje in udobje orodij je tako bistveno izboljšano in omogoča udobno delo brez utrujenosti.

Najdaljša življenjska doba. Zagotovljeno.

Običajni motorji z ogljikovimi ščetkami se obrabijo zaradi trenja ščetk. Ker motorji PurePOWER Brushless delujejo brez ogljikovih ščetk, niso izpostavljeni nobeni obrabi ali izpadom zaradi pregrevanja, obraba pa tudi ne vpliva na naše motorje.

Zaradi tega motorji PurePOWER Brushless delujejo v nedogled.

Tako smo prepričani v to najdaljšo življenjsko dobo, da nudimo 10-letno garancijo za naše motorje PurePOWER Brushless.

PREDNOSTI

Močno

Največja zmogljivost – brez kompromisov.

Boljša zmogljivost z mikroprocesorsko nadzorovanim upravljanjem napajanja: naši brezkrtačni motorji PurePOWER omogočajo višjo hitrost in navor v primerjavi z običajnimi elektromotorji.

Daljša življenjska doba

Minimalno trenje – minimalni izpadi

Idealno tudi za velike projekte: zaradi manjšega proizvajanja toplote, lahko naša brezkrtačna orodja delujejo dlje časa, pri večjih zmogljivostih brez pregrevanja.

Brez vzdrževanja

Brez obrabe – največja zanesljivost

Brezkrtačni motorji niso izpostavljeni obrabi ogljikovih ščetk zaradi mehanske obrabe. V primerjavi z običajnimi motorji z ogljikovimi ščetkami je življenjska doba bistveno daljša.

Kompaktno

Majhen motor – velik učinek

Brezkrtačne motorje je mogoče oblikovati bolj kompaktno, s čimer prihranite prostor in težo – za posebej lahka in ergonomska orodja.

Trajnostno.

Prihranite stroške in vire.

Daljša življenjska doba motorjev PurePOWER Brushless podaljšuje tudi življenjsko dobo naprav Power X-Change, ki jih upravljajte z njimi. To ne le prihrani stroške za morebitne nove nakupe, ampak tudi prihrani dragocene vire.

Garancija

Zagotovljena življenjska doba

Tako smo prepričani v vzdržljivost in trajnost naših motorjev PurePOWER Brushless, da nudimo 10-letno garancijo za motorje brezžičnih naprav Power X-Change.

GARANCIJA

10-letna garancija na motorje PurePOWER Brushless.

Tako smo prepričani v vzdržljivost in trajnost naših motorjev PurePOWER Brushless, da nudimo 10-letno garancijo za vaš motor PurePOWER Brushless.

Preprosto registrirajte svojo napravo na spletu, da prejmete podaljšano garancijo. Tukaj natančno pojasnjujemo, kako to deluje:

PUREPOWER BRUSHLESS

Orodje in vrtna oprema

Akumulatorski vrtalni vijačnik

TE-CD 18/50 Li BL-Solo

Akumulatorska ročna krožna žaga

TE-CS 18/190 Li BL-Solo

Akumulatorsko vrtalno kladivo

HEROCCO 36/28

Akumulatorska večnamenska žaga

TE-AP 18/28 Li BL-Solo

Akumulatorski vrtalnik za zemljo

GP-EA 18/150 Li BL-Solo

Akumulatorski kotni brusilnik

AXXIO 18/125

Baterija za maksimalno moč

Baterija za več kot 300 naprav za delavnico, vrt, prosti čas in vaš dom.

Ne glede na to, ali gre za vrtalno kladivo brez krtačk ali akumulatorsko kosilnico
– baterija Power X-Change je vedno primerna.