E-Team

Misija: Omogočanje naslednje ravni

Nemogoče? To ne obstaja! Ta ekipa kombinira moč, vzdržljivost, ustvarjalnost in učinkovitost. Zagotavljajo kakovost in zmeraj najdejo pravo rešitev ob pravem času.
Zato, ker imajo radi svoje delo. Opremljeni s Power X-Change akumulatorskim orodjem za delavnico in vrt, oni se soočajo z vsemi izzivi, omogočajo vsako misijo, so personalizirana kompetenca baterij.
Njihov klient: Oliver Kahn v imenu FC Bayern.

Kdo je to? E-Team!

The E-Team

Ekipa, ki omogoča vsako misijo

Kot šef vsake misije zmeraj ima načrt, zmeraj razmišlja tri korake vnaprej. Frank pozna misijo, pozna svojo ekipo, živi Power X-Change in ve kako lahko ustvarijo karkoli. Zato, ker on predstavlja sijajne možgane E-Teama. Stres? On ga ne pozna! On ve kaj njegova ekipa lahko naredi!

Zmeraj odprto, brez praznih fraz, brez pretiranosti. Skye ima oko za tisto, kar je pomembno. Osredotočena, natančna in profesionalna, vstopa naravnost v bistvo misije. Izzivi? Prizna jih le z dvignjeno obrvjo. Njena edina šibka točka: ko gre za moč, včasih preseže cilj.

Zakaj narediti normalno, če je lahko zabavno in navihano? Če bi entuziazem imel podobo, bi to verjetno bil »D«. Glede na to, da svobodni duh ima rad svoje delo, bolj nenavadno in bolj tehnično kot je, boljše je. Ko stvari postanejo težke, on to enostavno imenuje "vznemirljivim". Zato, ker vrta dokler ne najde rešitve, ki je pogosto prav tako genialna kot ustvarjalna.

Problemi? Mike jih v hipu spravi iz poti! In zmeraj z nasmehom na obrazu in s pesmijo na ustnicah. Ne glede na to kako dolgo misija traja. Ko se lahko loti dela, on je v svojem elementu. Kdo bi rekel, da je on, od vseh ljudi, član ekipe, ki najbolj obvlada rastline.

4
Specialista
250+
Akumulatorskih orodij
1
Ekipa

Ko on pokliče, je čas za novo misijo:

Omogočiti.

Kot klient točno ve kaj si želi in ve, da določene misije lahko omogoči samo E-Team. Celo takrat, ko mu njihove metode včasih privabijo začuden nasmeh...

E-Team na misiji: Omogočanje na TV-ju!

Test vzdržljivosti je postavljen v najboljši luči

Oprema E-Teama lahko prenese najtežje pogoje

Moč baterije, vzdržljivost in natančnost:

Akumulatorske škarje za živo mejo GE-CH 36/65 Li

Perfekcionist Frank raje poseže po Akumulatorskih škarjah za živo mejo GE-CH 36/65, ker je z njimi popolno opremljen celo za najzahtevnejše posle rezanja: visokokakovostna rezila izdelana iz lasersko rezanega in diamantno brušenega jekla z velikim 30 mm razmikom med zobniki omogočajo maksimalno natančnost, dolgotrajno ostrost in dobo trajanja, kot tudi popolne rezultate, celo pri debelejših vejah. Po rezanju žive meje: dve potrebni bateriji se lahko uporabljajo v katerem koli izmed več kot 250 Power X-Change orodij.

"Motor brez ščetkic, moč udarca 3,2 džulov in kombinirano 36 V napajanje iz dveh Power X-Change baterij: s tem dojenčkom tukaj bom omogočil celo najtežjo misijo!"
Mike
Silak

Večnamensko orodje pripravljeno na udarce

Akumulatorski udarni vrtalnik

Ne glede na to kako močna, učinkovita in pametna je, Skye prav tako rada ima svoj aku udarni vrtalnik, od katerega se ne loči niti takrat, ko ni dela. Poleg funkcij zavijanja, vrtanja in udarnega vrtanja, ki so kombinirane v enem praktičnem orodju, vsestranski aku udarni vrtalnik TE-CD 18/50 Li-i BL (2x2,0Ah) je nepogrešljiva pomoč.

Vsa Power X-Change oprema E-Teama na prvi pogled

Želite še več akumulatorske moči?

Odkrijte zdaj naš akumulatorski sistem in vaša orodja za vrt ter delavnico. Samo iz Einhella.